27-11-09

Deze week

Afgelopen weekend hebben we een logé gehad,een vriend van de oudste van in Stabroek. Hij kent hem al heel z’n leven eigenlijk,eerst van bij de onthaalmoeder,kleuterschool en tot vorig jaar de lagere school. Ik had hem vrijdag na de vroege opgepikt in Stabroek en zondag is zijn papa hem terug komen halen bij ons in Middelkerke. Zaterdagmiddag is een schoolvriendje van onze jongste (van de huidige school in Middelkerke) komen spelen,zo was er voor hem toch ook iemand.

Ipv een volledig vrij weekend moest ik zondag een vroege komen doen daar één van de 1e Operatoren ziek was,binnenkort zijn er 3 nieuwe bij,ze zijn aan het einde van hun opleiding en training on the job en nadat ze geslaagd zijn in hun testen kunnen ze mee ingepland worden,één heeft al succesvol zijn test afgelegd. Binnenkort beginnen we zelf aan de opleiding en training on the job voor Brigadier en schuiven we een plaats en functie op.

Woensdagmiddag heeft de oudste meegedaan aan een zwemactiviteit van de school in het kader van de zwemweek. Ze moesten in het zwembad allerhande trajecten en proeven afleggen en hij vond het reuze om mee te doen.

sized_November09 035

 

sized_November09 032

 

sized_November09 043

 

sized_November09 029

21:12 Gepost door Jimmy&Isabelle in Algemeen dagboek | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.