01-12-09

Het voorbije weekend

Zaterdagochtend zijn we richting Ardennen gereden voor ons maandelijks bezoek,vorige week moest ik onverwachts werken wegens ziekte van een collega en dan was er alleen nog dit weekend over van november. Door de ziekte van de Mami willen we toch elke maand één weekend naar daar gaan want,het klinkt misschien luguber,maar niemand weet hoelang de Mami haar ziekte nog de baas kan,al doet ze het relatief goed.

Het was slecht weer en zaterdag heeft het heel de dag geregend,desondanks ben ik er op uitgetrokken om wat foto's te nemen,het moeten niet steeds foto's met een mooie blauwe lucht zijn,een beetje drama mag ook eens. Zondag zijn we in de voormiddag weer huiswaarts gereden voor het Sinterklaas bezoek in onze wijk "De Sluze",samen met de sint zijn we naar de cafetaria van het zwembad gewandeld en daar mochten de kindjes per gezin naar voor komen bij de goedheilige man. Daar hebben ze elks een zakje met lekkers gekregen in afwachting van zijn bezoek bij ons thuis de nacht van zaterdag op zondag volgend weekend. Benieuwd wat hij brengen zal.

Deze week staat er ook heel wat te gebeuren,zo moet de oudste donderdag voor zijn brevet zwemmen en vrijdag is het De Grote Sinterklaasshow in de sporthal van de school. Hier is heel de lagere reeds weken mee bezig,ook hiervoor zijn we benieuwd.

Fotoreeks van afgelopen zaterdag deze week op http://jimfoto.wordpress.com of klik op onderstaande foto.

sized_November09Ardennen 056

 

sized_November09 054

 

sized_November09 060

 

sized_November09 066

 

sized_November09 070

10:52 Gepost door Jimmy&Isabelle in Algemeen dagboek | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.