27-12-09

Kerst 2009

Kerstmis is alweer achter de rug en de cadeautjes zijn uitgedeeld. Kerstavond hebben we gevierd naar jaarlijkse gewoonte met mijn familie in Brasschaat. ‘s Morgens hebben we nog een vroege gedaan,om 3u30 uit de veren,na de vroege ben ik naar mijn ouders in Hoevenen gereden,Isabelle en de kinderen waren daar al want ons vader is ze in Middelkerke gaan oppikken,vandaar zijn we richting Brasschaat gereden. Eerst even een kijkje gaan nemen naar de verbouwingen bij tante Marina om verder te rijden naar tanteJet om te feesten. Iedereen van de vaste klik van de familie was aanwezig,juist broer Nick is wat later toegekomen en is nog wat later zijn vriendin Annemie gaan oppikken. Wel spijtig dat mijn petekindje Noémieke ziek was en maar heel even heeft kunnengenieten van het gebeuren. Eten was er in overvloed,als voorgerecht waren er slaatjes in piepkleine kommetjes en het hoofdgerecht was ofwel eendenborstfilet of konijn met rauwe groentesla en/of bessen. Het nagerecht was eveneens héél lekker en je kon kiezen uit drie verschillende soorten,heb ze alle drie geproefd maar vraag me niet wat het was want dat weet ik echt niet. Naar jaarlijkse traditie was er ook een quiz door nonkel Steven in elkaar gestoken. Na een lange dag en enkele pintjes later zijn we om 1u30 met ons vier gaan slapen.

s Morgens na het ontbijt,de eerste keer in jaren dat ik het ontbijt bewust heb meegemaakt,zijn we terug richting Middelkerke gereden. Na de middag hebben we onze pakjes uitgedeeld ens avonds hebben we gezellig onder ons vier fondue gegeten,dit hadden de jongens nog niet gedaan,gourmet doen we regelmatig maar dit nog niet. De jongens en ik hebben van Isabelle dezelfde pyjama's gekregen.

s Avonds iets na 21u in mijn bedje want we hadden op 2e Kerstdag weer de vroege. Zo is Kerstavond en Kerstdag weer heel gezellig verlopen.

sized_Kerst2009 043


sized_Kerst2009 002

 

sized_Kerst2009 005

 

sized_Kerst2009 008

 

sized_Kerst2009 128

 

 

 

 

 


17:21 Gepost door Jimmy&Isabelle in Algemeen dagboek | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

toffe pyama's!omhulle toffe mannen in spee! beste wensen voor 2010!
was lang geleden.

groetjes aan 'tzeetje vanuit schilde!


joz.

Gepost door: joz. | 01-01-10

De commentaren zijn gesloten.