11-02-10

Afgelopen weken

Toch weeral even geleden dat we nog iets gepost hebben. We zijn ondertussen aan de opleiding aan de brandweerschool begonnen en dit elke zaterdag tot eind mei met in juni nog 3 zaterdagen examens. De laaste zondag van januari zijn neef Kris,Vicky,de kinderen,tante Annemie en nonkel Georges op bezoek geweest. Vicky is de meter van de oudste en het was ook even geleden dat we elkaar gezien hadden. Normaal ging deze zomer de oudste daar logeren maar omdat hij in het gips lag is dat niet doorgegaan.

Het afgelopen weekend zijn de jongens gaan logeren in Hoevenen,de oudste bij bomma en bompa en de jongste bij zijn vriend Joren. Zaterdag had ik de eerste lesdag aan de brandweerschool maar ik kwam wel de nacht af,dat was wel even zwaar en 's avonds was ik redelijk uitgeteld. Zondagochtend met Isabelle rustig gaan ontbijten hier in Middelkerke om nadien naar Stabroek en Hoevenen te rijden om de jongens op te pikken. Vorige week ben ik met de jongens gaan zwemmen in Koksijde,ook een leuk en plezant zwembad. Nu kunnen we om de week afwisselen van zwembad,Middelkerke,Nieuwpoort,Koksijde,alleen Oostende hebben we nog niet gedaan.

Gisteren is Isabelle met de jongens en verschillende kinderen en ouders van 't school gaan ijsschaatsen in Brugge en papa...die moest werken. Ondanks de blauwe plekken hebben ze een reuze namiddag gehad.

 

sized_Januari2010 049

10:32 Gepost door Jimmy&Isabelle in Algemeen dagboek | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

de blauwe plekken die verdwijnen en de mooie momenten blijven.Groetjes

Gepost door: Erik en Marina | 17-02-10

De commentaren zijn gesloten.