06-03-10

Lang lang geleden

Bijna meer dan een maand geleden. Ook bijna een maand geleden dat ik foto’s genomen heb,noem het een digitale vakantie. Foto’s vande voorbije weken heb ik dus niet maar er is ondertussen wel weer heel wat gebeurd. Zo is twee weken geleden onze oudste zijn vriendin uit Hoevenen een weekend komen logeren. Ze hadden elkaar toch al enkele maanden niet gezien. Het hoeft niet gezegd te worden dat ze zich goed geamuseerd hebben.

Ik probeer nog steeds één keer per week met de jongens te gaan zwemmen en ’t wordt leuker en leuker. Onze oudste gaat volgende week tijdens ons zwempartijtje zijn brevet 50m laten afnemen door de redder en onze jongste kan nu ook zwemmen. Ik zwem nu regelmatig met hem een lengte over en hij moet slechts in de helft  even de kant vasthouden om dan verder te zwemmen. De angst om te zwemmen waar hij niet kan staan is ook weg want in ’t diep van de springplank is voor hem ook geen probleem meer. Fier dat hij is,en onze oudste ook nu hij zonder probleem en zonder pauze over en weer zwemt.

Onze oudste krijgt nu 2x 1u per week bijles van een student,een torenhoog verschil qua huiswerk maken want hij heeft gisteren op één uur evenveel gedaan dan anders op één week. Allemaal zonder probleem en vol enthousiasme.

10:22 Gepost door Jimmy&Isabelle in Algemeen dagboek | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.